Sunday, January 29, 2012

E Health als bron: leuk e-boekje

eHealth is sterk in opkomst, de media staan er vol van en in alle zorgsectoren draaien pilots. Ook het kabinet wil de implementatie van eHealth een flinke impuls geven in 2012.

Maar, wat is eHealth nu eigenlijk? Welke expertise is al voorhanden? Hoe kunt u beginnen? En, welke kansen biedt het u in uw dagelijkse praktijk? Boekje van Bohn Stafleu:

Handreiking voor iedereen die wil kennismaken of starten met eHealth
ISBN 9789031391264 Prijs € 22,50

Saskia Timmer, auteur en consultant op het terrein van eHealth, volgt de actuele eHealth ontwikkelingen op de voet. Zij adviseert zorgverleners die willen starten vooral om goed naar de behoeften van de patiënt te luisteren, kleinschalig te beginnen en aanwezige expertise te benutten. Onlangs publiceerde zij het boek eHealth in de praktijk, een praktische handreiking. In dit boek wordt een helder overzicht gegeven van de eHealth mogelijkheden in de gezondheidszorg. Hierbij is aandacht voor de patiënt, zorgverlener en zorgorganisatie. Het boek is een prachtig vertrekpunt voor een ieder die aan de slag wil met eHealth of zijn of haar kennis wil vergroten op dit terrein.

eHealth in de praktijk is nu ook verkrijgbaar als e-book

"De komende 5 jaar zal in het teken staan van het zoeken naar de balans tussen eHealth als "tool" en "doel". Dit boek helpt daar zonder meer bij." Lucien Engelen, directeur Radboud REshape & Innovation Center

No comments:

Post a Comment